Medewerkers

 
 

Horecafocus Staffable is er ook voor uw medewerkers

 

Voor uw medewerkers verandert er weinig. Horecafocus Staffable betaalt hun salaris en zorgt voor de doorstortingen naar de RSZ, bedrijfsvoorheffing en andere bijdragen.


De werknemers hebben ten alle tijden inzicht in hun administratie via een eigen login. Hier vinden ze alle informatie van loonstroken tot jaarverslagen, van betalingen, status van uren, wanneer er gewerkt dient te worden en kunnen ze hun beschikbaarheid ingeven. 

 
 
 
 
 

Uw HR-afdeling voor uw flexibel personeel

 

Ook uw medewerkers kunnen zich geen betere personeelsafdeling wensen: behulpzaam, begrijpelijk, betrouwbaar en vriendelijk, verstand van zaken en bovenal 24 uur bereikbaar. Stelt u zich eens voor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de loonadministratie.


Ons team van professionals neemt al uw zorgen omtrent de loonadministratie over. Via een volledig web-based systeem hoeft u voortaan alleen nog maar de uren in te voeren en wij doen de rest. Uw medewerkers krijgen op tijd hun verloning, hebben toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven.

 
 
 
 

Baart u zich zorgen omtrent uw salarisadministratie?

 

Staffable is uw oplossing! Via een volledig web-based systeem hoeft u voortaan alleen nog maar de uren in te voeren en wij doen de rest. Uw medewerkers krijgen op tijd het salaris, hebben toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven.

 
contacteer ons