Ondernemers

 
 

Wat is payrolling nu precies?

 

Bij payrolling geeft u uw werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst van Horecafocus Staffable.

Hierdoor ontdoet u zich als werkgever van specialistische juridische en administratieve verplichtingen waardoor u zich volledig kan toespitsen op het reilen en zeilen van uw onderneming en zich niet meer druk hoeft te maken over de vraag of het personeel wel goed is ingeschreven.

 
 
 
 

Uw sociaal–juridische payroll expert

 

Payroll via Horecafocus Staffable zorgt ervoor dat de betaling en de administratie rond de lonen van medewerkers in vertrouwde handen komen. Via een volledig web-based systeem hoeft u voortaan alleen nog maar de planning en de uren in te voeren en wij doen de rest. Uw medewerkers krijgen op tijd het salaris, hebben toegang tot hun loonstroken en fiscale fiches. Alle administratie wordt bij ons in eigen beheer uitgevoerd.

 
 
 
 

Sectorspecifieke 360° dienstverlening

 

Daarbij kunnen we als onderdeel van de Horecafocus Group een volledige sectorspecifieke 360° dienstverlening aanbieden in de horeca- en evenementensector! Voortaan vindt u sociaal bureau, managementondersteuning, sociaal-juridisch advies, opleidingen en interim-payroll onder één dak. Met een maximale nadruk op automatisatie, zodat er ruimte vrijkomt voor wat echt telt: het proactief onder de loep te nemen van uw HR-beleid.

 
contacteer ons