Horecafocus opent kantoor in Gent

21.09.2020

-

Pers / Corporate

Horecafocus opent nieuw kantoor in Gent

 

De blijde Gentse intrede

13 jaar geleden richtte Tom De Pauw het gespecialiseerd advieskantoor en sociaal bureau voor de horecasector ‘Horecafocus’ op. Intussen vervoegden verschillende partners de groep, en zijn er 40 mensen werkzaam voor de Horecafocus Group.   

Sinds begin september kan je Horecafocus ook in hartje Gent vinden op de bruisende en dynamische evenementen-site ‘Red Loft’.


“De Horecafocus Group is de eerste en enigste sectorspecifieke HR-partner die een 360° dienstverlening aanbiedt aan ondernemers in de horeca- en evenementensector” duidt Kim Fontaine, regio-verantwoordelijke Oost- en West-Vlaanderen. “Je vindt sociaal secretariaat, managementondersteuning, sociaal en juridisch advies, opleidingen en interim-payroll onder één dak. Met een maximale nadruk op automatisatie, zodat er ruimte komt voor wat telt: proactief je totaalbeleid onder de loep nemen en beheersen.”

Regionale spreiding

“Met een kantoor in Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en nu ook in Oost-Vlaanderen, breiden we onze regionale vertegenwoordiging uit”, legt Kim Fontaine uit. “Het zit in ons DNA om letterlijk en figuurlijk dicht in de buurt van onze klanten te willen zijn. De infrastructuur van het Gents kantoor leent zich dan ook prima voor verkennende gesprekken en diverse aanvullende en ondersteunende opleidingen voor de horeca-ondernemers” , vervolgt Kim. “De locatie en de enthousiaste medewerkers stralen een voor de horeca-sector kenmerkende gastvrijheid, passie en drive uit. Een aantal van deze fijne collega’s woont ook in Gent; voor hen is het ook interessant om dichter bij huis te kunnen werken.” 

Officewarming

“Hoewel het kantoor al operationeel is, volgt de officiële opening later. Horeca-professionals die toch al graag willen weten welke de mogelijkheden zijn die we kunnen inzetten om hen het leven te vergemakkelijken, kunnen ons steeds contacteren voor een persoonlijk én professioneel gesprek. De deuren van ons nieuw kantoor midden in een groene oase van culinair plezier en bruisend horeca-ondernemerschap staan wagenwijd voor hen open...”

Contacteer ons vrij blijvend voor een afspraak.

Horecafocus Group - Gent

Hugo van der Goesstraat 17A - 9000 Gent

tel +32 (0)9 396.55. 92

info@horecafocus.be

www.horecafocusgroup.be

Nog meer interessante posts voor jou