Horecafocus Staffable Payroll: Gegarandeerd in goede handen

17.09.2020

-

Business / Corporate

Als horeca-ondernemer ken je het vast… een stralend lang weekeinde in het vooruitzicht, een tof evenementje of een gezellig feest verschijnt aan de horizon en je hebt snel wat extra helpende handen nodig. 
 

Helpende handen nodig?

Je kent mensen genoeg, maar de bijkomende administratieve rompslomp bezorgt je nu al een hard hoofd. Dat hoeft vanaf nu echt niet meer. Horecafocus Staffable neemt je die zorg uit handen, zodat jij je volledig kan smijten in wat je het beste kunt: klanten doen genieten!

Ga voor een ervaren administratieve rechterhand…

Sla je de handen in elkaar met Horecafocus Staffable, dan worden wij juridisch gezien de werkgever van je flexibele medewerkers. Weg met de rompslomp. Wij nemen in een handomdraai en met een glimlach alle bijbehorende risico´s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en eventueel ontslag op onze schouders. Bovendien leg je de complete personeelsadministratie in onze ervaren handen. Niet meer naar omkijken dus, want wij verzorgen de nodige contracten en dimona’s en nemen de loonbetaling, de werkgeversbijdragen, werknemersverzekeringen en nog veel meer voor onze rekening. En natuurlijk houden we rekening met de CAO-verplichtingen en de geldende wetgeving.

…via een bijdehandse tool

Met een eenvoudige online tool zijn we bereikbaar wanneer het jou het beste uitkomt. Je voert in onze handig en helder online portaal enkel de planning en de prestaties in. Klaar is Kees. Jij ook. Doe je dat bij een glas na een fijne werkdag of liever in je bedje voor je gaat slapen, het kan 24/7. 

... of via de permanentiedienst

Heb je een pittig personeelsvraagstuk, een sector gerelateerde vraag, of wil je last-minute een contract aanmaken of wijzigen, dan is wellicht onze 24/7 permanentiedienst een kolfje naar jouw hand. Horecafocus Staffable staat je 24/7 telefonisch bij. Ook in het weekend, dat ligt voor de hand.

…voor minder tijd, moeite en geld

Bovendien zoeken we samen naar het meest voordelige statuut en verloningspakket voor elke extra, flexi of student die voor jou de handen uit de mouwen steekt. Zo kun je heel wat besparen op je personeelskosten. Jouw bijverdieners hebben ten alle tijden inzicht in hun administratie via een eigen login; online vinden ze alle betalingsinfo, loonstroken en belastingfiches terug.

Horecafocus Staffable Payroll ontzorgt door het uit handen nemen van de personeelsadministratie, andere HR-taken en werkgeversrisico's.

We brengen je graag op de hoogte van de breedte van onze dienstverlening en de diepte van onze sectorkennis. Contacteer ons vrijblijvend.


Horecafocus Staffable Payroll

Hugo van der Goesstraat 17A - 9000 Gent

Posthofbrug 12/5 -2600 Berchem

tel +32 (0)3 291.40.70 - whatsapp +32 (0)3 67.03.15.85 

info@horecafocusstaffable.be

www.horecafocusstaffable.be