Stel je voor! Je nooit meer zorgen moeten maken over je personeelsadministratie?

01.10.2020

-

Business / Corporate

Horecafocus Staffable : dé gepaste oplossing voor het payrollen van jouw flexibele werknemers.

 
In de horecasector heeft vooral de loonkost er baat bij wat inzichtelijker gemaakt te worden. Dat kan door bijvoorbeeld je flexibele horecapersoneel te payrollen. Als horeca professional selecteer je dan zelf je eigen werknemers maar plaatst ze bij Horecafocus Staffable op de payroll. In één vlotte beweging veeg je dan alle administratieve of contractuele beslommeringen van de tafel en wat overblijft is een duidelijke wekelijkse facturatie. Eentje met een helder inzicht in de werkelijke personeelskost. 
Succes op slagen (en dat geldt echt niet alleen voor de horeca) zit ‘m in precies te weten waar de kosten liggen en hoe je er verder moet mee omgaan. Dankzij een intern ontwikkelde planningstool gekoppeld aan de 24/7-service van Horecafocus Staffable, hoef je je verder nooit meer zorgen te maken over het flexibel tewerkstellen van je personeel. Je krijgt de tijd om je te concentreren op de essentie van wat horeca is: klanten laten genieten van het moment en zorgen dat ze tevreden buitenstappen en later terugkomen. 

De voorbije jaren heeft Horecafocus Staffable op die manier al meer dan 8.000 uitzendkrachten gepayrolled bij 400 verschillende klanten. Zet zelf ook in op de essentie, zet in op de toekomst van je zaak – die begint vandaag.


Wij brengen je graag op de hoogte van de breedte van onze dienstverlening en de diepte van onze sectorkennis. 


Horecafocus Staffable Payroll

Hugo van der Goesstraat 17A - 9000 Gent

Posthofbrug 12/5 -2600 Berchem

tel +32 (0)3 291.40.70 - whatsapp +32 (0)3 67.03.15.85 -

info@horecafocusstaffable.be

www.horecafocusstaffable.be